No hay actividades programadas
Solicitar
información
taller animales salvajes 2.JPG

Animals Salvatges

Què significa Animal Salvatge? Quins animals salvatges coneixem? Quins perills corren els animals salvatges? sabem qui és el linx ibèric?

En aquest taller parlarem de tot açò i descobrirem alguns dels animals salvatges que tenim en la península ibèrica. També veurem els problemes que tenen aquests animals, i posarem l'exemple del linx ibèric.

Per a recordar qui és aquest animal i les coses que podem fer les persones per a ajudar a aquest i uns altres que es troben amenaçats, realitzarem una transferència de la seua imatge en un xicotet quadre de fusta que ens portarem de record.

Horaris:

Torn 1: de 11h a 12h
Torn 2: de 12h a 13h
Torn 3: de 13h a 14h

Preu: 4 euros per participant.

Edats: des dels 3 als 10 anys.


¿Qué significa Animal Salvaje? ¿Qué animales salvajes conocemos? ¿Qué peligros corren los animales salvajes? ¿Sabemos quién es el lince ibérico?

En este taller hablaremos de todo esto y descubriremos algunos de los animales salvajes que tenemos en la península ibérica. También veremos los problemas que tienen estos animales, y pondremos el ejemplo del lince ibérico.

Para recordar quién es este animal y las cosas que podemos hacer las personas para ayudar a este y otros que se encuentran amenazados, realizaremos una transferencia de su imagen en un pequeño cuadro de madera que nos traeremos de recuerdo.

Horarios:
Turno 1: de 11h a 12h
Turno 2: de 12h a 13h
Turno 3: de 13h a 14h

Precio: 4 euros por participante.

Edades: desde los 3 a los 10 años

Más imagenes

  • taller animales salvajes 1.JPG
  • DSC09832.JPG
  • DSC09834.JPG

Otras actividades

Twitter