No hay actividades programadas
Solicitar
información
1425691_459883544131717_2034740384_n.jpg

Concert Malvaloca


Malvaloca és el resultat de l'atzar, que va ajuntar una guitarra Jose Luís Sánchez “El Piru” i una veu Aina Espinosa. Enamorats de les músiques del Sud. El Sud, aqueix lloc oposat sense voluntat al Nord, que alberga gents i músiques només aparentment diferents: des d'Andalusia a la Pampa, passant pel Magrib i el Brasil profund, Atlántico i Mediterrani donen continuïtat a sentires comunes: Pampalucía, l'oceà que ens banya.

El seu Espectacle "Oliva i Taronja”, ens porta una suggeridora fusió entre el flamenc i altres músiques, suau, dolça i plena de sentiment.
Temes propis, que naixen de les lletres de Carlos García Sayas compostes i arreglades per “El Piru”.
Cantes d'anada i volta d'una riba a l'altra del Gran Toll, es barregen per Guajiras, Colombianes, Boleros,o fins i tot pels pals més solemnes del flamenc; Rondenya, Soleá,... interpretades per la delicada veu d'Aina Espinosa i L'Elegància i la neteja de la guitarra de “El Piru”

Apertura de portes a les 20:30h
Concert: 21:00h.
Entrada 6 euros


Malvaloca es el resultado del azar, que juntó una guitarra Jose Luís Sánchez “El Piru”,  y una voz Aina Espinosa . Enamorados de las músicas del Sur. El Sur, ese lugar opuesto sin voluntad al Norte, que alberga gentes y músicas sólo aparentemente distintas: desde Andalucía a la Pampa, pasando por el Magreb y el Brasil profundo, Atlántico y Mediterráneo dan continuidad a sentires comunes: Pampalucía, el océano que nos baña.

Su Espectáculo  "Oliva y Naranja”, nos trae una sugerente fusión entre el flamenco y otras músicas, suave, dulce y llena de sentimiento.
Temas propios, que nacen de las letras de Carlos García Sayas compuestas y arregladas por “El Piru”.
Cantes de ida y vuelta de una orilla a la otra del Gran Charco, se mezclan por Guajiras, Colombianas, Boleros,o incluso por los palos más solemnes del flamenco; Rondeña, Soleá,... interpretadas por la delicada voz de Aina Espinosa y La Elegancia y la limpieza de la guitarra de “El Piru”

Apertura de puertas a las 20:30h
Horario: 21:00h.
Entrada 6 euros

Más imagenes

  • 1459146_459883430798395_753314846_n.jpg

Otras actividades

Twitter