No hay actividades programadas
Solicitar
información
estiu2.jpg

Escola d´Estiu

La nostra escola és una escola diferent, on es treballen valors relacionats amb el respecte i el gaudir de la naturalesa, realitzant els jocs i tallers en el propi paisatge natural del Vedat, i a l'interior de les seues instal·lacions, proveïdes de tot el necessari per al bon desenvolupament de les activitats.

OBJECTIUS:
- Ajudar a la formació integral dels participants.
- Conèixer els recursos existents per al respecte del medi ambient i la naturalesa.
- Desenvolupar les habilitats socials per al treball cooperatiu.
- Mostrar als xiquets i xiquetes un oci saludable i alternatiu, a través de la naturalesa.

COM TREBALLEM? Amb una metodologia participativa i activa, fomentant la màxima participació del xiquet i xiqueta en la presa de decisions, assegurant que els aprenentatges siguen significatius i utilitzant el joc i el descobriment guiat com a mètode de treball.

Descobrirem el món analitzant, debatent i qüestionant les accions de l'ésser humà en la història. De 25  de juny al 10 d´agost.

ACTIVITATS :  Contacontes , jocs varis, tallers , experiments, audiovisuals, performance, dinàmiques, i molt més.

Informació de l´escola e inscripcions enviant un correu a: escoles@naturaycultura.com o cridant al 96 125 51 52 o 627 51 52 50.


Nuestra escuela es una escuela diferente, donde se trabajan valores relacionados con el respeto y el disfrutar de la naturaleza, realizando los juegos y talleres en el propio paisaje natural de El Vedat, y en el interior de sus instalaciones, proveídas de todo el necesario para el buen desarrollo de las actividades.

OBJETIVOS:
- Ayudar a la formación integral de los participantes.
- Conocer los recursos existentes para el respecto del medio ambiente y la naturaleza.
- Desarrollar las habilidades sociales para el trabajo cooperativo.
- Mostrar a los niños y niñas un ocio saludable y alternativo, a través de la naturaleza.

CÓMO TRABAJAMOS? Con una metodología participativa y activa, fomentando la máxima participación del niño y niña en la toma de decisiones, asegurando que los aprendizajes sean significativos y utilizando el juego y el descubrimiento guiado como método de trabajo.

Descubriremos el mundo analizando, debatiendo y cuestionando las acciones del ser humano en la historia. Del 25 de junio al 10 de agosto.

ACTIVIDADES : Cuentacuentos , juegos varios, talleres , experimentos, audiovisuales, performance, dinámicas, y mucho más.

Información de la escuela e inscripciones enviando un correo a: escoles@naturaycultura.com o llamando al 96 125 51 52 o 627 51 52 50.

Más imagenes

  • DSC_3097.jpg
  • piscina.jpg
  • DSCN1450.JPG
  • pou.jpg
  • DSC_4316.jpg
  • DSC_3240 (2).jpg
  • IMG_2358.JPG

Otras actividades

Twitter