No hay actividades programadas
Solicitar
información
IMG_20160131_153359.jpg

Portes Obertes: Celebració dia de l'arbre.

Organitza l´Ajuntament de Torrent.
Tindrem un matí ple d'activitats familiars i gratuïtes relaciones amb els arbres. Contacontes, música en directe, tallers i ruta familiar. T'esperem!

A les 10h farem una xicoteta ruta pel Bosc de El Vedat enfocada a famílies per a descobrir la flora del nostre entorn.

A les 11h donaran començament els tallers relacionats amb el Dia de l'arbre.
Tindrem un taller sobre el creixement dels arbres, un altre on veurem el cofre dels tresors que vénen dels arbres, i un més sobre les aus que habiten aquestos arbres.

A les 12:45h passarem a realitzar el contacontes de L´Arbre que volia créixer, i finalitzarem amb una xicoteta plantació de pi blanc per a tancar aquesta celebració.

Activitat Familiar


Organiza El Ayuntamiento de Torrent.
Tendremos una mañana llena de actividades familiares y gratuitas relacionas con los árboles. Cuentacuentos, música en directo, talleres y ruta familiar. Te esperamos!

A las 10h haremos una pequeña ruta por el Bosque de El Vedat enfocada a familias para descubrir la flora de nuestro entorno.

A las 11h darán comienzo los talleres relacionados con el Día del árbol.
Tendremos un taller sobre el crecimiento de los árboles, otro donde veremos el cofre de los tesoros que vienen de los árboles, y uno más sobre las aves que habitan estos árboles.

A las 12:45h pasaremos a realizar el cuentacuentos de El Árbol que quería crecer, y finalizaremos con una pequeña plantación de pino blanco para cerrar esta celebración.

Actividad Familiar

Más imagenes

  • juego cadenas troficas 2.jpg
  • IMG-20171221-WA0020.jpg
  • IMG-20171221-WA0019.jpg

Otras actividades

Twitter